In case of Variability

Game investigation using aimless fermentation and criticism of binary positions.

ACT _

Снимок экрана 2020-06-03 в 19.35.21.png

ACT II

Online-performance "to REST against the pillar and to HALLUCINATE"

ACT I

VI Games & VI poetic Narratives of inner mumbling

Meat Сards

"I must be ultimately moving, my time has stopped and the static condition comes along with boredom. In these movements I always stay unmoved: either the social decoration told me to wait or the moved body told me to wait. It doesn't seem to make a big difference. I. Want. Zeal. Want an illusion that all of you are fools. Want a tiny moment of my personal triumph, in which if only for a second everything gets clear. To you and me".

Forest - Human

"This field just thinks it's nobody's. First, we'll decide there are two sides, then we'll invent the way to divide, multiply and cut it in squares: it still has no tongue and it doesn't say anything, we can get frightened of course and decide we worship it or even have it and invent a threat out of fear again because the field is not controlled properly or it pays no attention. The later is the gravest. How could that be". 

Diced Bones

"DaDa, it was accidentally that it happened; what does it matter if the story is slippery and you see nothing, moving along only by touch, no light, no clarity; I see and swallow because I can; my every movement is recorded and I'm a visitor here; thank you for your attention. It makes me myself but not for long; only while you are watching. While you're watching, I'll try to show and stay".

See & Watch

"I clearly see you, sometimes even better than that, audibility leaves much to be desired but that is not the point, who can listen now, such a great burden, unbearable. I mainly hear my own logic with fragments of interrupting each other arguments : diametrically opposed, boring, shallow, funny and weird. Somehow it happened that I can't stop, no instrument available. I'm sitting here, see and sort out, as soon as I try to pronounce something there's anything or anybody but not you. Though they look similar. At least it's logical". 

Chimeric Presence/Rout Ruin

"Moving to and fro, analyzing the route in detail and even knowing logistics, such an amazing privilege, such a graceful turn. Now I can go wherever I want and however I want except some chimeric uncertain institutions where you don't clearly feel like going. I say and choose, point and begin to know. We wrap the site in history together and want to see eye to eye, sing the song together". 

“Видимо, я перемещаюсь окончательно и мое время встало и статичное положение дел выводит скуку. В этих перемещениях я всегда остаюсь на месте: или социальное убранство уже выдало указку ждать или перемещенное тело выдало указку ждать. Наверное, нет большой разницы. Я. Хочу азарта. Сейчас. Я хочу иллюзии, что вы все дураки. Хочу крошечного момента моего индивидуального триумфа, в котором хотя бы на секунду все становится ясно. И вам и мне".

Процессуальные игры без финала, про изобилие утопической вариативности действия в комплекте с включенным текстуальным внутренним бормотанием игроков. Игры как множество путей решения и маневров в шести повествовательных актах, при которых игра рассматривается исключительно как набор случайных последовательностей… личного триумфа не будет, а противник поглощен, исчерпан, растворился, придуман заново, ушел и руинировал маршрут и застрял внутри: 

"Этому полю только кажется, что оно ничье сначала мы решим, что есть две стороны, а потом придумаем как делить умножать и резать квадратами а то у чего нет языка нашего не скажет ничего но мы можем испугаться что оно нам угрожает и выдумать поклонение от испуга и выдумать владение от испуга и сообразить угрозу тоже от испуга потому что это поле плохо контролируется или ему все равно Последнее тяжелее всего принять ну как же так ". 

"Дада так все случайно и было а какая разница если история скользкая и ничего не видно только на ощупь продвигаться но вот света нет и ясности тоже я вглядываюсь и глотаю потому что могу каждое мое движение записывается и я здесь в гостях спасибо, вы такие внимательные Это делает меня мной, но недолго только на тот момент пока вы смотрите Пока вы смотрите я буду стараться изобразить и остаться".

"Я отчетливо тебя вижу, иногда очень даже хорошо, слышимость так себе, но не в этом суть, кто сейчас умеет слушать, такая огромная ноша, непосильная. В основном я слышу собственную логику с фрагментами перебивающих друг друга аргументов, диаметрально противоположных, скучных, пустых, смешных и странных Как-то случилось, что я не могу остановиться, нет такого инструмента Сижу здесь, вглядываюсь и перебираю, как только пытаюсь озвучить выходит что угодно или кто угодно, но не ты Хотя мне похоже ну по крайней мере логично же". 

"Двигаться во все стороны, детально разбирать маршрут и даже знать логистику, такая удивительная привилегия, такой изящный поворот. Теперь я могу ходить где хочу и как хочу за исключением нескольких химерных неопределенных учреждений, где и не очень то и ясно это желание туда идти. Я произношу и выбираю, пальцем указываю и начинаю знать. Мы вместе заворачиваем место в историю и хотим смотреть одними глазами, петь эту песню вместе". 

Cultural Center  ZIL, Moscow, 2019

Medical Shielding: tactile decisions with a alarming finger

"I've started thinking that everything around me is very similar to me, I find my image everywhere and in everything and everything is designed specially for me. This is so comfortable and soft, there's no more worries any longer. I move smoothly and nothing tortures me. Who is that stranger opposite you - who cares. I've got Myself This is my main achievement and everything else is not important. I'll sing and dance for myself and watch myself. You might be lucky to be me for a few touches, but all the rest will fail. And I feel lazy even to begin. And you don't begin either, it's dispirits me. And what's more there's no right thing for you and me. There's no instruction; everything is invented again with every new cause and gesture. Even if you think you've got your being - this "being" doesn't belong to all"

"Последнее время мне стало казаться, что все окружающее очень похоже на меня, нахожу свое изображение повсюду и во всем, и все сделано для меня. Это так комфортно и мягко, никаких больше переживаний. Я плавно перемещаюсь и больше меня не мучает ничего. Кто такой этот незнакомец напротив - вот не все ли равно. У меня есть Я Это мое главное достижение, а все остальное не так важно. Я буду петь, танцевать для себя и смотреть на себя. Может быть, тебе повезет быть мной на несколько соприкосновений, но в остальном все провалится. И мне лень даже начинать. Ты тоже не начинай, меня это удручает. Потом ведь нет никакого правильного для тебя и меня. Очень не хватает инструкции; по каждому поводу и жесту все изобретается заново. Даже если кажется, что все есть, то это “есть” есть не у всех"

  • Instagram